A H-Villszer Logisztikai Kft. (Kereskedelem) bemutatása

Cégünk H-Villszer Logisztikai Kft. néven 2019-ben alakult meg, két nagy multinacionális vállalattal – FRIGOGLASS és a GASTRO-COOL – kötöttünk megállapodást kereskedelmi hűtőberendezések, italautomaták, italadagolók, magyarországi kizárólagos értékesítésére.

Az italhűtőkkel kapcsolatos értékesítési aktivitásunk 2010-ben kezdődött, és a cégcsoport kialakítása illetve a tevékenységi körök átrendezése után jött létre a jelenlegi önállóan működő, az értékesítéssel foglalkozó gazdasági társaság 2019-ben.

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Előnyeink

Teljes termékpaletta

A prémium minőségű kereskedelmi italhűtők, italadagolók széles választékát értékesítjük a világ vezető hűtőgyártóinak kínálatából. (FRIGOGLASS ÉS GASTRO- COOL) Termékeink között megtalálhatók a kisebb pult alatti vagy pultra helyezhető display hűtők, a klasszikus zárt üvegajtós berendezések, a nagyobb méretű tolóajtós hűtővitrinek, az egyedi formájú nyitott hűtők, vagy az új fejlesztésű innovatív italadagolók.

Egyéb szolgáltatások

Eladásaink sikeressége cégcsoportunk hozzáadott értékeinek is köszönhető. Szerviz részlegünk nagyon gyors reakcióidővel, az ország bármely pontján képes megjavítani a garanciális vagy már garancián túli italhűtőket. A kiválasztott italhűtőket egyedi dekorral, matricával is ellátjuk, ha a Partnerünk kéri. Logisztikai csapatunk igény szerint, szakszerűen házhoz viszi a megvásárolt berendezéseket.

Miért minket válasszon?

Állandó raktárkészlet

Budapesti bemutatóterünkben megtekintheti az általunk forgalmazott berendezések teljes választékát. Népszerű termékeinkből, pl. a 400L-es kategóriájú italhűtőinkből jelentős raktárkészletet tartunk, de a nagyobb prémium italhűtőkből is mindig van készleten. A két nagy gyártó európai gyártócsarnokából viszonylag rövid határidőn belül beérkeznek a megrendelt új berendezések.

Ha gond a szállítás

Ha nálunk vásárol egy italhűtőt, nem kell gondoskodnia a szállításról. Logisztikai flottánk gyorsan, szakszerűen és olcsón, természetesen egészen házhoz viszi Önnek a berendezést. Logisztikai csapatunk több éves szakmai tapasztalattal, a legmodernebb technikai háttérrel rendelkezik. Bízza ránk a szállítást, nem fog bennünk csalódni!

Komoly referencia

Minőség és garancia

Berendezéseink rendkívül népszerűek! A prémium minőség, a 24 hónap garancia és a megfizethető ár egyértelmű lehetőséget kínál minden vásárló számára. FRIGOGLASS és GASTRO-COOL hűtőink már több tízezres darabszámban, szinte minden kereskedelmi egységben megtalálhatók ma a piacon. Cégcsoportunk évek óta nyújt garanciális szerviz hátteret, gyári alkatrészekkel a két gyártónak.

Elégedett ügyfelek

Széles ügyfélkörünk még szélesebb igényeinek kielégítése érdekében a világ legjobb ár-érték arányú berendezéseit értékesítjük, garanciális szervizháttérrel és logisztikai opcióval. A multinacionális vállalatok és hazai cégek mellett az nagyobb áruházláncoktól a kis boltokig, dohányboltoktól a kocsmákig rendelkezünk elégedett ügyfelekkel.

H-Villszer Logisztikai Kft. (Kereskedelem) Cégtörténet

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

2019

Kizárólagos szerződés kereskedelmi megkötése a FRIGOGLASS és GASTRO COOL hűtőgyártó cégekkel
Gondoskodunk róla, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Rendszeres továbbképzésekkel kívánjuk elérni, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, valamint, hogy saját személyes minőségük folyamatos javításával emelkedjen szolgáltatásunk színvonala.
Smart_800_Activation_Generic_final (1)

2020

Partneri szerződés a belga CREATIV COOLING GROUP gyártóval

Vezetőink

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Hoffmann Ildikó

pénzügyi vezető

hoffmann.ildiko@hvillszerlogisztika.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

Szerviz

Logisztika

Italhűtők széles választéka

Termékeink között megtalálható az italhűtők teljes választéka, az üvegajtós készülékektől a nyitott légfüggönyös hűtőbútorokon keresztül az egyedi látványhűtőkig, amelyek a legszélesebb felhasználási területeket is lefedik.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink